Наталія Фаліон та “Лісапетний батальйон” їдуть у Тернопіль з концертом (Відео)

Тернополян та гостей міста запрошують на святковий концерт колективу “Лісапетний батальйон”, який відбудеться 28 лютого в палаці культури “Березіль”. Колектив  їде з програмою “Різдвяні вечорниці”.

“Приходьте на концерт! І байдуже, що Різдво вже пройшло, а гарні спогади про свято залишаться”, – сказала Наталія Фаліон.

Чотири причини піти на «Лісапетний батальйон» з програмою «Різдвяні вечорниці» в Тернополі:

  1. «Лісапетний батальйон» подарує тобі незабутні враження та різдвяну атмосферу.
  2.  «Різдвяні вечорниці» – це програма, яка поєднує народні мотиви святкування Різдва та щирий народний гумор. Ти матимеш нагоду провести зимовий вечір разом з «Лісапетним батальйоном».
  3. Концерт буде гарним та цікавим подарунком для твоєї бабусі! Вона його точно на довго запам’ятає.
  4. Якщо ти хочеш від душі посміятися, забути про рутину та буденні проблеми, сміливо вирушай на концерт колективу «Лісапетний батальйон».
  5. Колектив виконуватиме нові пісні та добре відомі улюблені хіти.

Нагадаємо, гурт заснувавала незмінна фронтменка Наталія Фаліон ще в далекому 1993 році. З того часу його склад майже не змінювався, а у 2013 році “Лісапетний батальйон” на всю країну продемонстрував свій творчий потенціал та здобув блискавичну перемогу на талант-шоу “Україна має талант”. “Лісапетний батальйон” – це дванадцять креативних жінок зовсім різних професій, які своєю любов’ю до співу, народних традицій та української пісні змогли створити серйозний проект, який всіляко поширює любов до України, українських пісенних традицій та розповідає про історії життя українців. Цей колектив поєднав у своїй творчості і народний гумор, і традиції, і життєві історії, яка хоча б один раз траплялися з кожним на життєвому шляху.

Твій квиток – на kasa.in.ua!

 

 

Попередня стаття

Людей з Італії, де є випадки коронавірусу, перевірятимуть на українських кордонах та аеропортах

Наступна стаття

Допоможіть знайти водія-втікача, який збив людину на вулиці Карпенка

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.