У Тернополі архиєпископ смажив млинці та пригощав парафіян (Фото)

На подвір’ї храму Різдва Христового, що на вулиці Руській смажили млинці. Після недільної відправи пригощали смаколиками парафіян. Організували частування напередодні сиропусної неділі та Великого посту.

Архиєпископ Тернопільський і Бучацький Тихон (ПЦУ)  смажив млинці разом із кулінарами Тернопільського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі.

Так, написали на офіційній сторінці Тернопільсько-Бучацької єпархії ПЦУ, духовенство разом з парафіянами весело відсвяткували Масляну.

Фото зі сторінки в соцмережі

Попередня стаття

На Тернопільщині через сильний вітер знеструмлено півсотні сіл

Наступна стаття

На фестивалі в Тернополі змагались півсотні “моржів” (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.