Чоловіка, який обікрав водомати у Тернополі, знайшли

У Тернополі з водоматів у мікрорайонах «Дружба» та «Новий світ» викрали понад десять тисяч гривень. Зловмисника зафіксувала камера спостереження, його знайшли поліцейські.

Повідомлення про крадіжки надійшло до працівників поліції від приватного підприємця, котрий займається реалізацією питної води в обласному центрі. Зі слів чоловіка, невідомий, підібравши ключі до торгових автоматів з водою, виніс звідти гроші. 

В ході розшукових заходів поліцейські встановили особу, причетну до вчинення злочину. Ним виявився 34-річний тернополянин. Його розшукали в одному із населених пунктів Тернопільського району. Раніше чоловік намагався влаштуватися на роботу до підприємця – проходив там стажування. Проте з певних причин його не прийняли. Тернополянин запримітивши, де зберігаються ключі від водоматів, викрав їх і забрав гроші з семи торгових автоматів.

Щодо підозрюваного розпочато кримінальне провадження. Його дії слідчі кваліфікують за частиною 3 статті 185 ККУ – крадіжка. За вчинене тернополянину загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Попередня стаття

З 1 березня тролейбус № 5 не буде їздити через ринок

Наступна стаття

Житель Чортківського району знайшов гранату під час ремонту вдома (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.