Кременецького школяра спіймали на продажу наркотиків

Учня 11 класу однієї зі шкіл Кременця підозрюють в збуті наркотиків.

У ході оперативних заходів поліцейські задокументували факт продажу хлопцем речовини рослинного походження. Експертиза підтвердила – це канабіс.

Як кажуть його батьки: їхня дитина – «золота», однак іншої думки ті, хто знає парубка поза межами дому. У поле зору поліцейських потрапляє уперше, проте стаття серйозна – збут наркотичних засобів.

Неповнолітньому оголошено підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 ККУ. Запобіжний захід особисте зобов’язання. Незабаром матеріали провадження буде передано до суду.

Фото: Буг 

 

Попередня стаття

Тернопільські лікарі показали, як прийматимуть хворих з підозрою на коронавірус (Відео)

Наступна стаття

Фільми на великому екрані тернополяни зможуть дивитись у центрі міста

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.