На вулиці Будного в Тернополі – “гейзер” із гарячої води (Відео)

На вул. Будного в Тернополі утворився “гейзер”. Зранку тут прорвало теплотрасу. Струмінь гарячої води б’є на поверхню вже близько години. Над дорогою піднімається пара.
Автівки рухаються повільно, є затори від місця, де сталася аварія, до заправки WOG, що на об’їзній.

Відео в соцмережі діляться водії, що проїжджають поруч.

Очевидці розповідають, що на місці аварії вже працюють комунальні служби.

Тим часом тернополяни пишуть, що в їхніх домівках немає води, а про відключення їх не попереджали. Зокрема це вулиці Карпенка, Бережанська, Просвіти, Лучаківського, Тарнавського, Київська, Лесі Українки тощо. Також у будинках, що на вулиці Будного, немає ні гарячої, ні холодної води.

У прес-службі “Тернопільводоканалу” повідомили: “Сьогодні вранці трапилася серйозна аварія на одному з водогонів, що забезпечує водою “Дружбу” й Кутківці. Аби відшукати місце пошкодження, аварійники на короткий час перекрили водопостачання. На щастя, відшукали його швидко, локалізували й відновили водозабезпечення споживачам. Наразі вода подається з низьким тиском, можливо, ще не доходить до верхніх поверхів. Підвищувати тиск раптово технічно небезпечно. Упродовж кількох годин ситуація нормалізується. Просимо вибачити за незручності й з розумінням поставитися до непередбачуваної ситуації”.

Попередня стаття

Житель Чортківського району знайшов гранату під час ремонту вдома (Фото)

Наступна стаття

Тернопільські лікарі показали, як прийматимуть хворих з підозрою на коронавірус (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.