У Тернополі Ольга Сумська презентує дебютну колекцію одягу (НАЖИВО)

Народна артистка України, популярна актриса театру та кіно, ведуча Ольга Сумська презентує свою першу колекцію одягу “RIDNA”.

В основі колекції – довгі шовкові сукні з квітковими принтами, виконані за мотивами картин Катерини Білокур.

Показ відбувається за участі тернополянок. Подіумом дефілюватимуть 18 успішних відомих жінок, чиї образи надихають, мотивують, заворожують. Адже в українському одязі жінка розквітає, вона справжня, одразу видно її внутрішню красу.

У рамках показу Ольга Сумська поділиться секретами краси та успіху. Розповість, як зберегти внутрішню гармонію, залишатися чарівною та привабливою, незалежно від обставин, віку та статусу.

Показ дебютної колекції української Роксолани – дивіться НАЖИВО.

Попередня стаття

У церкві на Тернопільщині знайшли ікони, яким понад 100 років (Фото)

Наступна стаття

Оштрафували водіїв тернопільських маршруток, які не видавали пасажирам квитків

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.