У дитини, що приїхала з Іспанії до Тернополя, коронавірусу не виявили

У дитини, яка прибула з Іспанії, коронавірусу не виявили.

1 березня о 20:25 вірусологічною лабораторією ДУ «Тернопільський ОЛЦ МОЗ України» отримано результат дослідження матеріалу від хворої з підозрою на коронавірусну інфекцію. Результат дослідження: Грип В, тобто підозру на COVID-2019 знято. Підставою проведення таких досліджень було те, що 1 березня тернопільські лікарі міської дитячої лікарні отримали термінове повідомлення, що у дитини з одного з приміських сіл, яке не входить у склад Тернопільської громади, є підозра на коронавірус (COVID – 19).

Дитині – 2,5 роки, разом із батьками вона перебувала в Мадриді (Іспанія) і днями повернулась в Україну. Медики терміново ізолювали дитину в інфекційний бокс, провели комплекс необхідних лабораторних, лікувально-діагностичних та протиепідеміологічних заходів.

Попередня стаття

Оштрафували водіїв тернопільських маршруток, які не видавали пасажирам квитків

Наступна стаття

В Англії раптово помер чоловік з Микулинців

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.