У дизайнерських сукнях Ольги Сумської дефілювали знані тернополянки (Відео)

У перший день весни – на подіум у вбранні народної артистки Ольги Сумської. У Тернополі в ресторанному комплексі Garden Hall знана акторка й телеведуча Ольга Сумська презентувала свою першу колекцію дизайнерського одягу RIDNA. У квіткових сукнях дефілювало 17 знаних тернополянок.

Народна артистка України зі своєю колекцією одягу приїхала на запрошення ділових жінок Тернопільщини, зокрема, віце-президентки ГО «Ділові українські жінки в Тернопільській області» Ірини Демкури.

– Дуже символічно у перший день весни ми говоримо про жінку, про талант і про кожного з нас. Катерина Білокур і Марія Приймаченко сотню років назад ніхто не знав цих жінок, які почали творити, які почали розвивати українську культуру. Я сьогодні хочу говорити про жінок, які розвивають цю українську культуру – Ольгу Сумську, – сказала Ірина Демкура.

Дебютна колекція одягу Ольги Сумської під назвою RIDNA приурочена до 120-річчя всесвітньовідомої української художниці Катерини Білокур. Довгі сукні з шовку з авторськими квітковими принтами, виконані за мотивами картин Катерини Білокур. Презентували їх у Тернополі жінки, які, за словами організаторів, змінюють світ на краще.

– Знаєте, це дійсно щастя, що я зустрічаю весну у Файному місті – це ознака нашої єдності, сили і шани нашій знаній на весь світ художниці Катерині Василівні Білокур та Марії Приймаченко. Такого дійства я не очікувала, я просто ледве стримувала сльози від щастя. Ще в дитинстві мріяла про професію дизайнера, щоб створювати свій одяг. Я навіть уявити не могла, що мої сукні будуть одягати такі неймовірні жінки, – народна артистка України, дизайнерка колекції одягу «RIDNA» Ольга Сумська.

У рамках показу Ольга Сумська поділилася таємницями краси та успіху з діловими жінками Тернопільщини. Такі мотиваційні заходи для ГО «Ділові українські жінки в Тернопільській області» традиційні.

Попередня стаття

Повідомив, що в сусіда коронавірус. Тернополянин відповість за хибний виклик спецслужб

Наступна стаття

У Тернополі раптово помер лікар-онкохірург Генадій Мороз

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.