В автокатастрофі у Польщі загинув 20-річний житель Підгаєцького району (Фото)

В автокатастрофі у Польщі 28 лютого загинув Ігор Широкий, житель села Застав’я Підгаєцького району. Хлопцеві було всього 20 років.

Як повідомляє польське видання olawa24.pl, аварія трапилась в напрямку з гміни Яниково у Войціце, близько 19:00. Два легкових автомобілі марки Volkswagen зіткнулись на повороті дороги, поблизу лісу. Водій загинув, двоє людей отримали поранення. Один з пасажирів помер у лікарні Олави 29 лютого.

Сила удару була настільки великою, що обидва транспортні засоби були сильно пошкоджені.

Ігор Широкий їхав у напрямку Войціце. На повороті, ймовірно, він втратив контроль над автомобілем і виїхав на зустрічну смугу, зіткнувшись “лоб у лоб” з водійкою авто Volkswagen Golf. Травмовану жінку госпіталізували, її життю немає загроз.

Поліція Польщі шукає очевидців ДТП.

“Тіло загиблого знаходиться в Польщі і для транспортування необхідна велика сума грошей – приблизно 70 000 гривень. Для рідних це дуже велика та непідйомна сума. Просимо, кому не байдуже, долучитися і допомогти назбирати потрібну суму. Дякуємо…”, – повідомили у групі “Підслухано в Підгайцях”.

Кошти збирали на рахунок Ощадбанку.

Згодом у групі “Підслухано в Підгайцях” повідомили:

“Друзі, важлива інформація для тих, хто ще хоче долучитись до збору коштів на транспортування тіла Ігора. Старий рахунок з технічних причин не працює. Кошти можна надсилати на карту Приватбанку: 5168 7426 0777 2310, Осадца Ольга Ярославівна, мама Ігоря”.

Редакція співчуває рідним загиблих. Вічна їм пам’ять.

Попередня стаття

У ДТП на Зборівщині автомобіль перекинувся та злетів у кювет (Фото)

Наступна стаття

Повідомив, що в сусіда коронавірус. Тернополянин відповість за хибний виклик спецслужб

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.