Жителі Тернопільщини можуть повідомити про стан доріг онлайн

Учора, 5 березня Служба автомобільних доріг Тернопільської області презентувала Інтерактивну мапу доріг. Користувачі цього сервісу зможуть побачити, де ремонтують та будують дороги, а також поскаржитись на їхній стан: вибоїни, перешкоди руху транспорту, відсутність світла. Доступний ресурс за посиланням https://map.ukravtodor.gov.ua/.

Карта працює у тестовому режимі, у Службу через неї надійшло 51 звернення щодо державних доріг Тернопільщини. Інформацію опрацьовує диспетчер і передає відповідним відділам (експлуатаційного утримання, безпеки руху тощо). Повідомлення про стан комунальних чи місцевих автошляхів, які не стосуються сфери відповідальності Служби, не враховують, – сказав заступник начальника САД Ігор Василюк.

Щоб повідомити про проблему на дорозі, потрібно зареєструватися, вказати фото проблемної ділянки і описати її.

У розділі “Утримання доріг” – 12 позначок. За ними можна відслідковувати, на якій ділянці дороги ожеледиця або де рух транспорту тимчасово перекритий. Також громадяни отримали систематизовану інформацію з фото про поточний і капітальний ремонти з 2016 року. Завдяки цьому водії зможуть врахувати ситуації на дорогах і скоригувати свій маршрут.

Фото: САД

Попередня стаття

На проспекті С. Бандери – три ДТП. Утворився затор (Фото)

Наступна стаття

Судитимуть посадовця, який крав електроенергію в Укрзалізниці

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.