Тернополяни прочитали “Заповіт” на вершині Говерли (Відео)

У День народження Тараса Шевченка, 9 березня, його вірш “Заповіт” виконали учасники Молодіжного Націоналістичного Конгресу на вершині Говерли. Вони стали у коло з українською символікою і разом промовляли слова: “Поховайте та вставайте. Кайдани порвіте. І вражою злою кров’ю
Волю окропіте…”

“Ми зачитали слова Тараса Григоровича на найвищій вершині України – Говерлі, на усі сторони світу. 9 березня 1814 року народився Тарас Шевченко – український поет, художник, громадський діяч. Постать і твори Тараса надихали не одне покоління українських націоналістів”, – зазначили учасники екстримального рейду.

Попередня стаття

У Тернополі від вогню врятували квартиру

Наступна стаття

На хабарі у 1000 доларів спіймали екс-чиновника, який “вирішив” земельне питання

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.