У Кременці знайдену сову вилікували та відпустили на волю (Фото)

Знайдену на узбіччі сову вилікували й відпустили на волю.

Як уже повідомляло інтернет-телебачення “МедіаТОР”,  2 березня збиту сову підібрав житель Кременця на узбіччі дороги та віддав її до природного парку.

Після чотирьох днів лікування чарівна та граційна птаха, яка за свій норов і красу отримала ім’я Нічка, була випущена у рідну стихію. Служба державної охорони природно-заповідного фонду національного природнього парку «Кременецькі гори» дякує небайдужим громадянам за збереження неповторної флори і фауни природи України та рідного краю, – повідомив інженер з охорони тваринного світу Національного природного парку “Кременецькі гори” Богдан Ярмощук.

Попередня стаття

Потрібна допомога молодим чоловікам, що потрапили в ДТП на Тернопільщині

Наступна стаття

Коронавірус в Україні: брифінг головного санітарного лікаря Віктора Ляшка (Наживо)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.