Владика Василій Семенюк відвідав храм у селі Великий Говилів (Фото)

У Неділю Православ’я, яку відзначали 8 березня, архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк здійснив пастирський візит у парафію Успіння Пресвятої Богородиці в селі Великий Говилів. 

У цей день в селі відбулась Архиєрейська Божественна Літургія, на якій митрополиту співслужили настоятель храму о. Микола Цибульський та священики деканату, ─ повідомили на сайті Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ.

Численна громада вірян на чолі зі священиками привітала архиєрея перед храмом хлібом та сіллю. Владика Василій Семенюк звернувся до присутніх із пастирським словом. Кир Василій виголосив проповідь на тему Євангельського читання І Неділі Великого Посту та заохотив слухачів до старанної духовної праці, молитви в часі Чотиридесятниці.

«Спільно з апостолом Филипом та Натанаїлом ми повинні «прийти і подивитися», який дар нам приготував Христос Спаситель через відкупительну самопожертву на Хресті та Своє славне Воскресіння», ─ наголосив владика.

Попередня стаття

На Тернопільщині чоловік загинув, обрізуючи гілки біля церкви

Наступна стаття

На Тернопільщині священик з парафіянами облаштовує музей (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.