Відзавтра в навчальних закладах Тернопільщини — карантин

У навчальних закладах області з 12 березня введуть карантин, який триватиме до 3 квітня. Про це йшлося під час регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській ОДА.

Уряд затвердив заходи, які необхідно вжити для недопущення поширення коронавірусної інфекції.

В навчальних закладах призупинять навчання до 3 квітня. Також карантин передбачає обмеження проведення масових заходів.Спортивні події можливі з дозволу міжнародних організацій, але без глядачів.

До 1 червня заборонено експорт товарів протиепідеміологічного призначення.  Кабінет Міністрів України виділить 100 мільйонів гривень на першочергову закупівлю засобів індивідуального захисту.

Рішення щодо карантину в школах Тернополя оприлюднено щойно, після екстреного засідання виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

 

 

Попередня стаття

Тролейбуси й маршртуки Тернополя дезінфікують тричі на день

Наступна стаття

“Дітям потрібна здорова мама”. Допоможіть зібрати гроші на операцію жительці Теребовлі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.