У Тернополі затримали грабіжника, який упродовж 4 місяців нападав на жінок (Відео)

Правоохоронці затримали чоловіка, який упродовж 4 місяців нападав на жінок та грабував їх. Вийти на слід зловмисника вдалося співробітникам карного розшуку спільно з слідчими Тернопільського відділу поліції.

Більшість злочинів були зафіксовані на Східному масиві та в центрі Тернополя. Зловмисник нападав на жінок переважно вночі або рано-вранці, коли поряд нікого не було. Підстерігав своїх жертв на неосвітлених вулицях або в парках. Підбігав ззаду, збивав з ніг, затуляв рукою рот та забирав усі цінні речі. Суми збитків різні: одні потерпілі оцінювали втрачене у 500 гривень, інші – у понад 3000 гривень.
Оперативники, проаналізувавши характер та обставини злочинів та запідозрили, що до їх вчинення може бути причетна одна і та ж особа. Правоохоронці посилили патрулювання у темний час доби та орієнтували наряди на пошуки грабіжника.
За словами заступника начальника Тернопільського відділу поліції Сергія Гатанюка, зловмисником виявився 23-річний житель Підволочиського району. Чоловіка підозрюють у 8 фактах відкритого викрадення чужого майна, поєднаних з насильством.
Як встановили правоохоронці, молодик почав грабувати тернополянок наприкінці листопада минулого року. Електричкою приїжджав до обласного центру і після вчинення злочину повертався додому.

 

Попередня стаття

З 12 березня п’ять вулиць на Алясці будуть без опалення і гарячої води

Наступна стаття

Через карантин пробне ЗНО перенесли на квітень

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.