Нові випадки коронавірусу в Україні: 12 дорослих і двоє дітей

17 березня В Україні зафіксовали ще 7 нових випадків інфікування на коронавірус. В числі заражених 2 дітей та один летальний випадок.

Як повідомили в пресслужбі Міністерства охорони здоров’я України, станом 17 березня в Україні лабораторно підтверджено 14 випадків COVID-19, з них 2 летальних.

За результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України отримано 14 позитивних результатів на COVID-19. В Чернівецькій області – 10 хворих, в Житомирській – одна хвора, Київська область – один хворий, та в Києві ще 2 хворих.

Із виявлених вчора у Київській обл. (1) – 44-річний чоловік, що був закордоном; Чернівецька (6) – 33-річна жінка (летальний), особи віком 31, 10, 18 років, двоє дітей віком рік і десять місяців та шість місяців. Усі з них є контактними особами раніше підтвердженого випадку.

Зазначимо, в інфекційному відділенні Чортківської лікарні перебуває чоловік з підозрою на коронавірус. Інфекцію поки не підтверджено, нових хворих до відділення, за словами голови Чортківської міської територіальної громади Володимира Шматька, не поступало.

Попередня стаття

Тернополянка, яка приїхала з Італії, розповіла про сьомий день в самоізоляції

Наступна стаття

На Тернопільщині шукають волонтерів для боротьби з коронавірусом

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.