У будинках Тернополя дезінфікують сходи та ліфти

З 18 березеня у тернопільських багатоповерхівках дезінфікують сходи, ліфти, ручки вхідних дверей, підвалів, перила, поштові скриньки. 

Відповідне рішення ухвалили депутати міської ради на позачерговій 48-й сесії з метою недопущення поширення коронавірусу в Тернополі.

Роботи з дезінфекції повинні щоденно проводити спеціальні бригади, двірники та працівники з комплексного прибирання ЖЕКів та ОСББ. Для санітарної обробки використовують спеціальний розчин «Біохлор», який не має різкого хлорного запаху.

Мешканці можуть особисто слідкувати за проведенням дезінфекції. Інформувати про адреси, де не проводилась обробка дезрозчином, жителі можуть за телефоном: 1580 та на сторінці Житлово-комунального господарства (через рубрику “Електронна приймальня”).

Також у Тернополі розпочали дезінфекцію перехресть з найбільшим скупченням людей та зупинок громадського транспорту, – повідомляє “Терміново”. 18 березня вже провели такі роботи на Дружбі, в Кутківцях, Пронятині, на вул. Микулинецькій та Об’їзній. Завтра продовжать в інших частинах міста, адже підрядні організації ще чекають доставки дезінфекційного розчину.

Попередня стаття

Чортківчанин безкоштовно годуватиме українців, які не встигли виїхати з Польщі

Наступна стаття

Потрібна допомога тернопільській волонтерці, яка бореться за життя

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.