У Тернополі зупинили торгівлю у 85 місцях, де порушували карантин

Під час перевірки дотримання правил карантину в Тернополі працівники муніципальної інспекції з поліцейськими припинили роботу 50 точок стихійної торгівлі, 35 кіосків і магазинів.

Рейд проводили 18 березня на приринкових територіях у різних мікрорайонах міста. Порушення виявили на Бамі та Дружбі.

Поки що з підприємцями та перевізниками проводять бесіди, розповідають їм про заборону роботи усіх закладів у місті, крім продуктових магазинів, та відділів побутової хімії, аптек, заправних станцій та банків. У подальшому до порушників застосовуватимуть штрафи та кримінальну відповідальність, згідно з законодавством. Про це зазначили у відділі комунікації ГУНП Тернопільської області.

Тернополян просять повідомляти про випадки порушення правил карантину на гарячу лінію міської ради: 1580, а також у Viber муніципальної інспекції: 0730151481, а підприємців – дотримуватися заходів карантину.

Попередня стаття

Українців повертатимуть з-за кордону спецпотягами та літаками (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині учні й вчителі вітають Ліну Костенко (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.