У Тернопільській області ввели режим надзвичайної ситуації

На Тернопільщині підтверджений перший випадок зараження коронавірусом. Захворів священик з м. Заліщики.
Члени регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській ОДА проголосували за введення в області режиму надзвичайної ситуації.
“У зв’язку з запровадженням в Тернопільській області режиму надзвичайної ситуації в краї буде проводитися санітарна обробка вулиць, приміщень і транспорту, які знаходяться в карантинній зоні. Для жителів Заліщицького району та сусідніх районів посилять обмеження в пересуванні. На виїздах із районного центру будуть встановлені поліцейські пости. Правоохоронці проводитимуть скрінінг.
За порушення правил карантину – штраф. В разі, якщо людина, яка перебуває в ізоляції, порушить правила і заразить людей коронавірусом, її притягнуть до кримінальної відповідальності, – повідомили в ОДА.

 

 

Попередня стаття

Стан зараженого коронавірусом священника – задовільний. На самоізоляції 400 людей

Наступна стаття

Лише спецперевезення. З понеділка в Тернополі зупиниться громадський транспорт

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.