На Тернопільщині шукають рибалку, який перекинувся з лодки

Вчора, у селі Дністрове Борщівського району на річці Дністер перекинулася лодка. Двадцяти дев’ятирічний чоловік випав з неї. Рятувальники другий день намагаються знайти тіло рибалки.

– До пошуку зниклого на річці чоловіка залучили працівників групи водолазних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Чернівецькій області. Упродовж дня водолази обстежили територію річки поблизу місця перекидання човна, однак чоловіка не знайшли. Від ДСНС до пошукових робіт залучалися 7 чоловік, 2 одиниці техніки та 1 плавзасіб, місцевого населення 10 чоловік та 2 плавзасоби.
Сьогодні, 22 березня, пошукові роботи продовжуються, – повідомили у Борщівському районному відділі Управління ДСНС України у Тернопільській області.

21 березня близько 10 годині 40 хвилин у селі Дністрове Борщівського району на річці Дністер під час вилову риби сталося…

Опубліковано Борщівський районний відділ Управління ДСНС України у Тернопільській обл. Неділя, 22 березня 2020 р.

 

Попередня стаття

В одному з тернопільських готелів прийматимуть медиків

Наступна стаття

Громадський транспорт у Тернополі курсує за спецрейсами. Графік

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.