На Тернопільщині в двох діток підозрюють коронавірус

На Тернопільщині наразі є один підтверджений випадок Covid-2019. Його зафіксували у священника із Заліщиків. Наразі чоловік перебуває в інфекційному відділенні Тернопільської лікарні швидкої допомоги. Медики оцінюють його стан як середньої важкості. Сьогодні стало відомо про нові підозри на коронавірус у регіоні.

Наразі цих підозр є 3, усі люди вже госпіталізовані. Так, один із пацієнтів з підозрою на Covid-2019 перебуває в інфекційному відділенні Тернопільської лікарні швидкої допомоги. Про це інформує Тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом на Фейсбуці.

Також, за повідомленнями директора КНП «Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня» Андрія Артимовича, коронавірус підозрюють у двох діток 1,5 і 8 років. Вони знаходяться в інфекційному відділенні Тернопільської міської дитячої лікарні.

Зазначимо, перший випадок інфікування коронавірусом у Тернопільській області зафіксували 20 березня. Захворів 57-річний священник. Після цього в Тернопільській ОДА проголосували за введення в області режиму надзвичайної ситуації. Згодом у місті ввели масковий режим, а роботу громадського транспорту зупинили. Маршрутки возитимуть на роботу лише медиків, правоохоронців, комунальників, працівників продуктових магазинів та аптек, працівників органів державної влади. На в’їздах до Тернополя планують створити санітарно-контрольні пости. Там проводитимуть температурний скринінг.

 

У ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ МІСЬКІЙ ДИТЯЧІЙ ЛІКАРНІ 2 ВИПАДКИ З ПІДОЗРОЮ НА COVID-19❗️Станом на 22 березня (10:00) в…

Опубліковано Андрій Артимович Неділя, 22 березня 2020 р.

Попередня стаття

Священики Тернопільщини просять вірян не йти до церки (Відео)

Наступна стаття

В одному з тернопільських готелів прийматимуть медиків

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.