Священики Тернопільщини просять вірян не йти до церки (Відео)

Релігійна організація Sobor Chortkiv на своїй Фейсбук-сторінці поширила відео, у якому парох Собору Верховних Апостолів Петра і Павла отець Андрій Лемчук звертається до вірян храму.

20 березня цього року на території Бучацької єпархії УГКЦ зафіксовано перший підтверджений випадок захкорювання на корона вірус, – повідомляє свяшеннослужитель. Тому владика Дмитро просить усіх нас завтра не приходити ні на Святу Літургію, ні до Святого Причастя, натомість користуватися духовним Святим Причастям. (Молитва є в тексті нижче під цим відео). Так ми захистимо себе і один одного від поширення цієї пандемії.

22 березня Святу Літургію з Собору Верховних Апостолів Петра і Павла міста Чорткова, починаючи з 10-ї години, можна буде переглянути он-лайн через Фейсбук-сторінку собору або на сайтах «Чортків духовний» чи Бучацької єпархії УГКЦ. Крім цього, об 11-й годині розпочнеться трансляція Святої Літургії з Патріаршого собору міста Києва.

У тернопільському Архикатедральному соборі опублікували перелік трансляцій на весь тиждень:

Неділя:

08:00 радіо «Світанок» www.radiosvitanok.org.ua/online

08:00 Ух радіо (101,1 FM)

10:00 телеканал TV-4

З понеділка по п’ятницю:

07:00 радіо «Українська хвиля» (101,1 FM)

07:00 радіо «Світанок» www.radiosvitanok.org.ua/online

13:00 фейсбук сторінка Файне місто

13:00 телеканал TV-4

18:00 радіо «Світанок» www.radiosvitanok.org.ua/online

Субота:

07:00 радіо «Світанок» www.radiosvitanok.org.ua/online

Щодня прямі трансляції відбуваються на YouTube-каналі «Архикатедральний Собор Тернопіль» https://bit.ly/2J2wneo.

 

На сторінці у Фейсбуці Тернопільсько-Бучацька єпархія Православної Церкви України закликає вірян приєднуватися до всеукраїнської молитви в режимі онлайн на сторінці Митрополит Епіфаній або на  YouTube-каналі: bit.ly/2LHBrIv.

-22 березня о 10:00, у Хрестопоклонну неділю, Предстоятель Православної Церкви України Блаженнійший Митрополит Епіфаній звершить Божественну літургію у Свято-Михайлівському Золотоверхому соборі. Запрошуємо всіх долучитися до богослужіння онлайн. Нехай молитва звучить в кожній українській оселі та єднає нас у ці непрості часи поширення небезпечної хвороби – попри те, що зараз ми вимушені тримати фізичну дистанцію, повідомляє Православна церква України.

Попередня стаття

Лише спецперевезення. З понеділка в Тернополі зупиниться громадський транспорт

Наступна стаття

На Тернопільщині в двох діток підозрюють коронавірус

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.