«Будьте відповідальними». Головний поліцейський Тернопільщини звернувся до краян (Відео)

До жителів Тернопільщини звернувся начальник ГУНП в області Олександр Богомол. Він закликав усіх бути максимально відповідальними.
“Я звертаюся до вас із проханням дотримуватись заходів безпеки та режиму карантину через небезпеку поширення коронавірусу. Без нагальної потреби не виходьте на вулицю, не відвідуйте місця масового скупчення людей і обов’язково під час перебування на вулиці одягайте захисні маски та зберігайте дистанцію між людьми. Не забувайте про заходи особистої гігієни. Прошу мешканців краю, які повернулися з-за кордону і мають високу температуру, не займатися самолікуванням, а одразу повідомляти про свої симптоми в штаб з боротьби з вірусною інфекцією. Після повернення самоізолюйтеся. Подумайте про своїх рідних та близьких. Шануйте себе та поважайте тих, хто у час надзвичайної ситуації бореться з вірусом. Це медики, правоохоронці, рятувальники”, – сказав очільник Нацполіції області.

 

Попередня стаття

Підозри на COVID-19 у дітей в Тернополі не підтвердились

Наступна стаття

На Тернопільщині уже четверо хворих на коронавірус

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.