На Тернопільщині уже четверо хворих на коронавірус

Сьогодні у двох жителів Тернопільщини лабораторно підтвердили COVID-19. Відтак, станом на 17 год. у нашій області – 4 випадки захворювання на COVID-19.

–  Коронавірус підтвердили у жителя Монастириського району. Його госпіталізували в інфекційне відділення Тернопільської лікарні швидкої допомоги. Ще одна інфікована з підтвердженим COVID-19 – теж жителька Монастириського району. Зараз вона – у реанімаційному відділенні Монастириської лікарні, – повідомили у Тернопільському штабі для боротьби з коронавірусом.

Зазначимо, за даними МОЗ України уже підтверджено 97 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, найбільше інфікованих у Чернівецькій області.

Попередня стаття

«Будьте відповідальними». Головний поліцейський Тернопільщини звернувся до краян (Відео)

Наступна стаття

Перший випадок коронавірусу в Тернополі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.