В Україні на коронавірус захворіли 84 людини

В Україні підтверджено 84 випадки COVID-19 станом на 10 годину 24 березня. Про це повідомляє Центр громадського здоров’я України.

У Центрі нагадують, що офіційні дані щодо підтверджених випадків COVID-19 сюди надходять щодня після завершення досліджень усіх обласних лабораторних центрів та вірусологічної референс-лабораторії ЦГЗ.

За результатами досліджень вірусологічної референс-лабораторії Центру та обласних лабораторних центрів загалом підтверджено 84 випадки COVID-19.

Випадки виявлено:
Дніпропетровська область — 2;
Донецька область — 1;
Житомирська область — 2 (1 летальний);
Івано-Франківська область — 5 (1 летальний);
Київ — 29;
Київська область — 15, з них 10 протягом доби;
Львівська область — 2;
Тернопільська область — 2, з яких 1 протягом останньої доби;
Чернівецька область — 25 (1 летальний);
Черкаська — 1.

Як повідомили в Тернопільському лабораторному центрі, станом на 24 березня в області зафіксований 1 новий випадок підозри на коронавірус, ще 3 випадки залишаються під підозрою.

Усього зафіксовано 3 летальні випадки від COVID-19 в Україні. Один пацієнт вже одужав, повторне діагностування підтвердило відсутність вірусу в організмі.

Попередня стаття

У Тернополі на просп. С. Бандери – ДТП (Фото)

Наступна стаття

Тернопільщина отримала 5 тисяч швидких тестів для виявлення коронавірусу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.