Перший випадок коронавірусу в Тернополі

Тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом повідомив про шостий випадок коронавірусу на Тернопільщині. Позитивний результат COVID-19 виявили у жителя Тернополя  1965 року народження. Відомо, чоловік був у Австрії. Зараз отримує необхідну медичну допомогу, обстежується коло контактних осіб.

Зазначимо, вчора ввечері на Тернопільщині лабораторно підтвердили п’ятий випадок COVID-19. Чотири з них виявили у жителів Монастириського району. Спершу коронавірус діагностували у 68-річного чоловіка, який був на одному похороні із священником із Заліщиків, який захворів першим. Далі захворів житель села Ковалівка 1966 р.н., а 24 березня його дружина. Коронавірус діагностували також у 41-річної медсестри зі Швейкова.

Попередня стаття

На Тернопільщині уже четверо хворих на коронавірус

Наступна стаття

Помер хворий на COVID-19 з Монастириського району

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.