Коронавірус виявили в другого тернополянина. У якому стані обидва хворих

У Тернополі лабораторно підтвердили другий випадок захворювання на COVID-19. Про це 27 березня повідомив Тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом.

Хворий на коронавірус звернувся до сімейного лікаря і перебуває в самоізоляції. Йому 62 роки, підприємець. У нього легкий перебіг хвороби. Зараз проводять забір матеріалу від контактних осіб.

— Наголошую, що в Тернополі є два випадки коронавірусу. Один — у лікаря-стоматолога, що приїхав з Австрії, другий — контактний, вчора підтверджений. Тому в місті треба бути особливо уважними. Звертаю увагу всіх, хто був у стоматолога 6 березня, звернути увагу на своє здоров’я: міряти температуру, за необхідності, звернутись до сімейного лікаря. Всім, хто був на прийомі після 6 березня, рекомендую бути в самоізоляції. Двоє хворих спостерігаються амбулаторно, лікування не потребують, але вони є носіями, тому прошу всіх тернополян не легковажити і дотриматись рекомендаціїй. Люди, що контактували з хворими, самоізолювались, — сказала заступниця начальника відділу охорони здоров’я міськради Ольга Ярмоленко під час засідання Тернопільського оперативного штабу боротьби з коронавірусом.

Нагадаємо, перший випадок захворювання на коронавірус в Тернополі зафіксували у лікаря 1965 року народження, який повернувся з Австрії.

Загалом на Тернопільщині, станом на 10 годину 27 березня, 26 лабораторно підтверджених випадків, 1 з них — летальний.
В Україні підтверджено 218 випадків COVID-19. 5 людей вже одужали — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі. Зафіксовано 5 летальних випадків від COVID-19 в Україні (станом на 10:00, 27 березня).

Попередня стаття

Вдома у жителя Борщівського району поліцейські знайшли арсенал зброї (Відео)

Наступна стаття

Тест-системи для “виявлення коронавірусу” на Тернопільщині продають шахраї

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.