200 швидких тестів та 100 захисних костюмів відправили у Монастириську лікарню (Відео)

Сьогодні в обласному лабораторному центрі відбувається видача засобів індивідуального захисту. Відправляють в райони рукавиці, бахіли, дихальні контури та ендотрахеальні трубки. Вантаж представники лікарень забирали протягом дня. Видачу в центрі продовжать і завтра.

Сьогодні за  засобами захисту поспішили Тернопільська міська лікарня швидкої допомоги, міська дитяча лікарня, а також Монастириська лікарня.  В Монастириський район, де сьогодні вогнище коронавірусної інфекції, передали  100 захисних костюмів, 380 масок різних рівнів захисту, 200 швидких тестів, рукавиці, бахіли, дихальні контури і ендотрахеальні трубки.

 

Попередня стаття

Дитмайданчики в Тернополі обклеюють плівкою, щоб там не грались діти під час карантину

Наступна стаття

На COVID-19 захворів голова Монастириської ОТГ

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.