Дитмайданчики в Тернополі обклеюють плівкою, щоб там не грались діти під час карантину

У Тернополі 15 дитячих майданчиків обклеїли стретч плівками та дезінфікували. За словами директора підприємства “Східний масив” Михайла Дереворіза, зробили це, щоб діти не гралися на майданчиках під час карантину, – повідомляє UA:Тернопіль.

Заблокувати доступ до дитячих майданчиків в обласному центрі вирішили 30 березня під час засідання Тернопільського штабу боротьби з коронавірусом. Таке рішення прийняли через те, що громадяни не дотримуються заборони відвідувати майданчики під час карантину, – повідомила речниця Тернопільської міськради Мар’яна Зварич.

На Східному масиві дитячі майданчики не демонтують, а обклеюють плівкою.

Віра Дримак, майстер дільниці:

“Обклеюєм дитячі майданчики, щоб люди бачили, не пускали дітей, щоб не лізли. Тут скупчення можуть бути всілякі, інфекції, одне слово, щоб застерегти людей”.

Ярослав Шабатівський, працівник ПП “Східний масив”:

“Дезінфікуєм спеціальним розчином біохімхлор для того, щоб вбити дану інфекцію”.

Директор підприємства “Східний масив” Михайло Дереворіз розповів:

“Наші працівники сьогодні встановлюють оголошення про те, що заборонено користуватися дитячими майданчиками. А також спеціальними плівками обгороджують для безпеки дітей. На цих роботах задіяно 5 майстрів дільниць, а також 45 двірників, які у нас працюють. Прийняли таке рішення придбати ці плівки, обгородити. Думаю, зрозуміло, кожна мама не буде вже у такому випадку пускати дітей на дитячий майданчик. І як ми сьогодні бачимо, дітей немає”.

Підприємство “Східний масив” обслуговує 80 дитячих майданчиків, – розповів Михайло Дереворіз. За його словами, 30 березня працівники підприємства закрили чотири спортивних майданчики, які мають обгородження. Обклеїли стретч плівкою та дезінфікували 15 дитячих майданчиків. Для цього купили 620 літрів розчину біохлору. З міського бюджету Тернополя на це виділили 44 тисячі гривень.

Попередня стаття

За порушення карантину в Тернополі оштрафували підприємця та перукарку

Наступна стаття

200 швидких тестів та 100 захисних костюмів відправили у Монастириську лікарню (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.