У тернополянина, який приїхав з Польщі, коронавірус виявили після самоізоляції

Тернополяниу, укого підтвердили коронавірус 55 років. Чоловік, приїхавши з Польщі, перебував на самоізоляції чотирнадцять днів. Але температура та інші симптоми коронавірусу в нього з’явилися на 17 добу після приїзду в Україну. Про це повідомляє Тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом.

Зараз чоловік перебуває в інфекційному відділенні Тернопільської лікарні швидкої допомоги. Стан пацієнта середньої важкості. З тернополянами, у яких підтвердили коронавірус раніше, чоловік не контактував.

Загалом від початку епідемії коронавірусу лабораторно підтверджено СОVID-19 у 3 жителів Тернополя. Двоє чоловіків з Тернополя – 55 і 62 роки, в яких підтвердили COVID-19 раніше, знаходяться на амбулаторному лікуванні.

 

❗️ЩО ВІДОМО ПРО ТРЕТЬОГО ХВОРОГО НА КОРОНАВІРУС ТЕРНОПОЛЯНИНА??Чоловікові 55 років, повернувся із Польщі. 14 днів…

Опубліковано Тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом Четвер, 2 квітня 2020 р.

Попередня стаття

Як швидко й дешево зробити апарат штучного дихання вигадали в Німеччині

Наступна стаття

Через паніку в Монастириськах закрилася єдина газова заправка

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.