У двох медиків тернопільської лікарні підтвердили коронавірус

У двох медиків Тернопільської обласної університетської лікарні лабораторно підтвердили COVID-19. Про це сьогодні повідомив Тернопільський штаб для боротьби з коронавірусом.

Один з хворих – тернополянин, інший – мешканець Зборівського району. Вони контактували із хворою на коронавірус пацієнткою з Бучацького району. Жінку перевели в інфекційне відділення Тернопільської лікарні швидкої допомоги. Обстежили 44 людини, які контактували з нею. Лікарю-інтерну з Тернопільської університетської лікарні – 24 роки. Зараз він перебуває на амбулаторному лікуванні. Відомо, що другий медик – з села Цебрів Зборівського району.

Загалом коронавірус від початку епідемії підтвердили у 9 тернополян. Згідно з даними обласного лабораторного центру станом на 10:00 7 квітня на Тернопільщині 168 випадків COVID-19, 3 – летальних. Серед хворих – 46 медпрацівників.

У лікарнях Тернополя – 13 хворих на COVID-19. Ще 6 хворих перебувають на амбулаторному лікуванні. У Тернопільській лікарні швидкої допомоги станом на 10 годину 7 квітня перебуває 8 хворих на COVID-19. Ще у 4 пацієнтів підозрюють коронавірус. У Тернопільській міській дитячій лікарні станом на 10 годину 7 квітня на лікуванні перебуває 5 пацієнтів з підтвердженим COVID-19. Троє з них – діти.

Загалом з лікарні вже виписали: 5 дітей і 3 дорослих. 6 тернополян знаходяться на амбулаторному лікуванні. Станом на 10 годину 7 квітня в Тернопільській міській лікарні №3 на ізоляції перебуває 5 тернополян, контактних з хворими на COVID-19. На самоізоляції перебуває 493 тернополян.

Попередня стаття

Тернопільські випускники передають медикам засоби захисту

Наступна стаття

У Козові вантажівку продуктів передають потребуючим (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.