На Тернопільщині волонтери допомагають медикам протистояти пандемії (Відео)

Через пандемію коронавірусу лікарні України потребують допомоги. Вагомий вклад у придбання обладнання та засобів індивідуального захисту роблять волонтери. Ефективно боротись з недугою допомагають медикам також волонтери Тернопільщини.

Як відбувається співпраця – розповіли автор ініціативи «Безпека лікаря – наша безпека», народний депутат України Іван Чайківський, координатор гуманітарного штабу тернопільського району депутат Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук та Галина Соколовська – виконуюча обов’язки директора Тернопільського центру первинної медико-санітарної допомоги.

– Дякую бізнесу, аграріям, ініціативним громадянам, які вже пожертвували кошти в наші фонди. Це кошти, завдяки яким ми можемо допомагати медикам. Запрошую всіх долучатись фінансово. Нам вже вдалось закупити респіратори, рукавички, окуляри. Ми пошили маски, близько двох тисяч костюмів, які вже передали в медзаклади Тернопільщини, – зазначив Іван Чайківський.

Детальніше – дивіться у відео.

Попередня стаття

Від коронавірусу померла 83-річна жителька Монастириського району

Наступна стаття

На Тернопільщині COVID-19 підтвердили у ще 24 людей

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.