На Тернопільщині COVID-19 підтвердили у ще 24 людей

Учора, 9 квітня, в Тернопільському лабораторному центрі підтвердили коронавірус ще в 24 жителів області, – пише Суспільне. Про це повідомив лікар-епідеміолог ОЛЦ Володимир Паничев.

Серед хворих – 19 жителів Монастириського району, 3 – Теребовлянського, 1 – Тернопільського та 1 – Підгаєцького. Загалом коронавірус виявили в 193 на Тернопільщині.

Наразі ці нові випадки в статистику МОЗу не включені, – каже Володимир Паничев:

– Ми отримали результати наших нічних досліджень. Додається ще 24 випадки – лабораторно підтверджені. Стосовно жінки старшого віку, яка померла, то вона захворіла 25 березня. Звернулась за медичною допомогою 6 квітня. Тоді й була госпіталізована. Матеріал був доставлений вчора, я підкреслюю – тільки вчора був доставлений до лабораторного центру. Вночі він був досліджений і отриманий позитивний результат на COVID-19. Стосовно чоловіка, водія з Монастириського району, який помер – термінове повідомлення було отримане вчора о 17 годині вечора. Матеріал доставлений сьогодні. Матеріал буде досліджуватися. Жінка пізно звернулася за медичною допомогою, на 10 день захворювання. Окрім того – вік цієї жінки свідчив про те, що вона входить до групи ризику. На жаль, при ковіді є поняття груп вікового ризику, ми постійно про це говоримо, і є групи професійного ризику. Другий чоловік, який помер і в якого не підтверджений діагноз, він належав і до групи професійного ризику, і до вікового.

Попередня стаття

На Тернопільщині волонтери допомагають медикам протистояти пандемії (Відео)

Наступна стаття

У пекарнях і біля дому. Священики пояснили як освячуватимуть Паску

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.