Тернополяни створили всеукраїнський волонтерський портал для боротьби з Covid-19

Тернополяни створили всеукраїнський волонтерський портал dopomoga.online, що націлений на боротьбу з епідемією Covid-19. Розробники сподіваються, що цей сервіс принесе користь суспільству й врятує хоча б одне життя.

– Як працює потрал? Людина заходить та залишає заявку. У розділі “Потрібна допомога” обирає, що їй потрібно, наприклад, дістатись до роботи, купити ліки, харчі тощо. Вказує особисті дані, зокрема область, адресу, номер мобільного та очікує. Волонтер, який має бажання та можливість, приймає цю заявку, або ж реєструється і сам пропонує допомогу. Також ми сконтактовуємо в соцмережах з різними волонтерськими групами, що борються з Covid-19, і публікуємо їхні реквізити, щоб кожен охочий зміг підтримати групи фінансово. Ідея створити портал виникла в керівника маркетингової компанії “Star Way” Ярослава Оробчука ще до початку епідемії коронавірусу, однак дуже актуальним він став саме зараз, – розповів представник компанії Володимир Грижак.

Він зазначив, що сервіс створений нещодавно й працює у тестовому режимі, та вже багато людей в Україні ним скористались.

– У Тернополі є медики, яких регулярно підвозять на роботу. Люди познайомились і домовляються вже поза порталом, – сказав Володимир Грижак.

Зареєструватись можна за цим посиланням: https://dopomoga.online.

 

 

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині лікарні отримають препарат для лікування COVID-19

Наступна стаття

У «Контінентал Фармерз Груп» тривають весняно-польові роботи (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.