«Серед волонтерської роботи – політичний піар», – Петро Ландяк

На Тернопільщині у зв’язку з останніми подіями зорганізувалося чимало волонтерів. У кожному районі допомагають із забезпеченням райлікарень, роздають продуктові пакунки стареньким й одиноким. Разом зі щирістю, співчуттям і готовністю допомогти ближньому, каже депутат Тернопільської міської ради, голова ГО “Українська народна варта” Петро Ландяк, є й певний піар, пов’язаний з місцевими виборами, які планують на осінь цього року.

Депутат на своїй сторінці в мережі Facebook пише, що за п’ятнадцять років щорічно, напередодні Різдвяних і Великодніх свят роздає святкові подарунки, але фотографій про це не робить.

– Важко в цей час, на фоні вищесказаного, мені дотриматись правильного християнського принципу: нехай твоя права рука не знає, що робить ліва. Не є я безгрішний… Проте сміливо можу повторити, що в результаті роботи наших колективів, ми у 2019 році сплатили податків і зборів до всіх бюджетів 14,6 млн. грн., а у 2018 році – 10.8 млн.грн. Тобто, в нас є приріст 4 млн. грн. У найкоротший час я постараюсь подати порівняння сплати податків за перший квартал 2019 і 2020 років, – зазначає Петро Ландяк. 

Поповнення бюджету, кількість працевлаштованих – це також свого роду волонтерство й позитивна участь в житті міста, – вважає депутат. –  З нашими показниками (сплата податків на обсяг товарообороту, або кількість фактично залучених- працевлаштованих до роботи осіб, або на 100 кв.м. зареєстрованих потужностей (площі), в Тернополі, з місцевих фірм, точно ніхто не позмагається. І цю першість, ми тримаємо більше 10-ти років.

Зазначимо, місцеві вибори в Україні згідно із законом планують на осінь цього року. Відбутися мають після завершення децентралізації та ухвалення Виборчого кодексу.

СКРОМНІСТЬ… АЛЕ Ж Я НЕ САМ!!!Останнім часом бачимо чергову хвилю волонтерської роботи, хвилю пожертв. Не буду давати…

Опубліковано Петром Ландяком Четвер, 9 квітня 2020 р.

 

 

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині призначили трьох голів райдержадміністрацій

Наступна стаття

Тернополяни, що приїхали з-за кордону, проходитимуть обов’язкову обсервацію в лікарні №3

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.