Чоловіку з Бережан, який на самоізоляції, не було кому купити їжі

За допомогою до працівників Бережанського відділу поліції ГУ поліції України в Тернопільській області звернувся мешканець райцентру. Чоловік перебуває на самоізоляції і не має змоги придбати продукти харчування. Він зателефонував до поліції.

Бережанець розповів, що нещодавно повернувся з-за кордону. Режиму самоізоляції він не порушує, однак проживає сам і нікому закупити для нього продукти харчування. Він зазначив, що просив допомогти сусідів, однак ті відмовилися.

Працівники поліції закупили необхідні продукти та привезли чоловіку. Вони також надали краянину координати благодійних та волонтерських організацій, які допомагають людям на карантині.

Правоохоронці закликають громадян не бути байдужими до чужих проблем у цей складний період.Самоізоляція протягом 14 днів є обов’язковою для всіх громадян, котрі повернулися з-за кордону, тому варто проявляти до таких людей увагу та доброзичливість.

Попередня стаття

За добу на Тернопільщині виявлено 46 випадків зараження COVID-19

Наступна стаття

Робота на випередження: компанія «Контінентал» власним коштом тестує працівників на COVID-19 (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.