На вул. Білецькій у Тернополі вітер повалив дерево (Фото)

На вулиці Білецькій у Тернополі вітер повалив дерево. Це сталось близько 13:00, недалеко від будівлі Державної фіскальної служби, – написав у редакцію очевидець.

Чоловік каже: дерево великої шкоди не завдало, тільки перешкодило проїзду, але під час такого сильного вітру всім потрібно бути дуже обережними, щоб зламане гілля нікого не травмувало!

На місці працює патрульна поліція.

Про небезпечні метеорологічні явища 16 квітня тернополян попереджає й обласний центр з гідрометеорології. Прогноз на цей день: вранці та вдень пориви південно-західного вітру 17 – 22 м/с. Оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

 

Попередня стаття

Робота на випередження: компанія «Контінентал» власним коштом тестує працівників на COVID-19 (Відео)

Наступна стаття

“Рамки” для дезінфекції медиків облаштували у трьох лікарнях Тернополя

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.