Робота на випередження: компанія «Контінентал» власним коштом тестує працівників на COVID-19 (Відео)

Працівник Компанії «Контінентал» Роман щойно пройшов температурний скринінг. Таке обстеження – обов’язкова ранкова процедура для співробітників Агрохолдингу. Тут ретельно дотримуються правил карантину. Компанія однією з перших в Україні почала тестувати своїх працівників на наявність антитіл до COVID-19. Провели вже близько півтисячі тестів.

– Це виключно наша ініціатива, робимо це за кошт Компанії. У зв’язку з виробничим сезоном нам потрібно забезпечити здоров’я наших працівників, які будуть виконувати польові роботи, – сказала директор з персоналу «Контінентал Фармерз Груп» Ірина Романенко.

У черзі на обстеження кожен дотримується дистанції й маскового режиму. Трактористові Роману знову міряють температуру, тоді тиск, питають про стан здоров’я. Лише після цього відправляють на аналіз. Тест визначить, чи є в нього антитіла до вірусу, та остаточний результат – за державною лабораторією.

– Своєю чергою ми готові допомогти кожному співробітникові в разі виявлення позитивного результату з організацією цього тестування і надалі ми контролюємо стан його здоров’я, – зазначила директор з персоналу «Контінентал Фармерз Груп» Ірина Романенко.

Компанія повністю подбала про засоби індивідуального захисту для людей. Антисептики під рукою і в майстернях, і в полі. В санпропускнику дезінфікують навіть техніку.

Усі приміщення тричі на день обробляють спиртовим розчином. В зоні відпочинку харчуються на відстані й виключно з одноразового посуду.

– Проходжу через коврик, який оброблений розчином, видають рукавиці, маску, міряють температуру, тиск, аж тоді приступаємо до роботи, – розповів тракторист «Контінентал Фармерз Груп» Роман Пустельник.

– Основною цінністю нашої Компанії, як відповідального роботодавця, є наші люди. Ми запровадили досить жорсткі карантинні заходи на території підприємства: забезпечили всі офіси, виробничі бази плакатами, нагадуванням, постійно проводимо зустрічі онлайн з керівниками, де наголошуємо про всі заходи безпеки, – сказала директор з персоналу «Контінентал Фармерз Груп» Ірина Романенко.

Аграрії трудяться, аби посівна пройшла вчасно й за технологією, навіть в умовах карантину.

– Зазвичай весною дійсно був один тільки виклик – це зробити вчасно польові роботи. На сьогодні в нас їх два, і два пріоритети. Перше – це зберегти здоров’я наших співробітників, і друге – вчасно виконати ті самі польові роботи згідно плану в полі, – зауважив директор з виробництва «Контінентал Фармерз Груп» Віталій Ставнічук.

Зараз на нивах «Контінентал» триває посів соняшника, наразі справляються в термін, кажуть у Компанії. Левова частка цього успіху – неухильне дотримання вимог безпеки.

Попередня стаття

Чоловіку з Бережан, який на самоізоляції, не було кому купити їжі

Наступна стаття

На вул. Білецькій у Тернополі вітер повалив дерево (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.