Під Тернополем досі горить Чистилівський заказник

На Тернопільщині горить Чистилівський орнітологічний заказник. Про пожежу повідомляють користувачі соцмереж. Удень дим було видно з різних куточків Тернополя.

– Чергова пустоголова істота цього разу підпалила орнітологічний заказник загальнодержавного значення в Україні. Розташований у межах заболоченої заплави річки Серет, між Пронятином (мікрорайон Тернополя) та селами Біла, Чистилів, Великий Глибочок і Плотича Тернопільського району, – написав Володимир Петришин.

За словами речниці пресслужби ДСНС Ірини Крупи, зараз залучають додаткові сили.

Раніше вона повідомила, що близько 17.00 рятувальники виїхали за викликом до с. Плотича. На території орнітологічного заказника горить суха трава та очерет окремими осередками на площі 4,5 Га.

На місці події працює два пожежно-рятувальні підрозділи: ОКЦ та оперативна група. Ситуація ускладнена відсутністю доступу до палаючої території через заболоченість.
Наразі сили рятувальників спрямовано на порятунок господарських та житлових будівель, які знаходяться поруч. Гасіння пожежі триває.

На Тернопільщині горить Чистилівський орнітологічний заказник!?Про це повідомляють користувачі соцмереж. ❗Дим видно…

Опубліковано МедіаТОР Пʼятниця, 17 квітня 2020 р.

Відео: Коля Кобзістий

Попередня стаття

Карантин – перевірка на свідомість. Представники влади краю та народні депутати закликають до відповідальності (Відео)

Наступна стаття

Волонтери Гуманітарного штабу Тернопільщини передали захисні костюми медикам «швидкої» (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.