На Великдень під час пожежі на Монастирищині врятували ліс

Дев’ятнадцятого квітня о 19:14 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу сухої трави, чагарників та частково лісової підстилки Монастириського комунального лісогосподарства, поблизу хутора Діброва Коропецької ОТГ. Про це повідомив речник пожежно-рятувальної служби області Сергій Данілін.У

Орієнтовна площа пожежі 2,5 га. Пожежу загасили о 23:05. Під час гасіння врятували 7 господарських будівель та 15 га мішаного лісу.

Нагадаємо, вчора 20 рятувальників та 15 місцевих жителів гасили очерет на Микулинецькій. Також поліція встановлює причини двох масштабних пожеж у Тернополі та Чистилові.

Зазначимо, протягом минулої доби на території України було зафіксовано 231 пожежу в природних екосистемах, зокрема у лісових масивах – 34 пожежі, 196 пожеж на відкритих ділянках та одну пожежу на торфовищах. Про це повідомляє ДСНС України.

Попередня стаття

П’ятеро осіб, які днями прибули на Тернопільщину з-за кордону, відмовилися від обсервації

Наступна стаття

На Тернопільщині гаївки виводять на подвір’ї (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.