На Великдень від Covid-19 померла жінка з Почаєва

Вчора, у Тернопільській лікарні швидкої допомоги померла 43-річна жінка. Її перевели з Почаївської районної лікарні у важкому стані о 19.30. У неї підтвердили коронавірус. Повідомляє Тернопільський штаб боротьби з коронавірусом. 

Жителька Почаєва поступила до місцевої лікарні 15 квітня, та вже 19 квітня її не стало.

Зазначимо, у Почаєві підтверджено 13 випадків коронавірусу. Загалом на Тернопільщині станом на 20 квітня 2020 року в Тернопільській області за результатами досліджень методом ПЛР – у 414 випадках діагноз лабораторно підтверджений (384 випадки – дорослі, 30 випадків – діти), з них 7 – летальних.

Читайте також: Прихожани Почаївської лаври порушили карантинні обмеження

Попередня стаття

20 рятувальників та 15 місцевих жителів гасили очерет на Микулинецькій

Наступна стаття

Поліція встановлює причини двох масштабних пожеж у Тернополі та Чистилові

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.