Тернополянина покарали за цинічне полювання на зайця (Відео)

Працівники Тернопільського відділення поліції встановили особу чоловіка, який з компанією на автівці полював на зайця. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

Відео погоні та цинічного вбивства тварини у соціальній мережі виклала подружка “мисливця”.

Користувачів соцмереж, та навіть досвідчених мисливців, обурила поведінка молодих людей.

“Свавілля браконьєрів біля села Байківці СЕРЕД БІЛОГО ДНЯ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ НА ВЕЛИКДЕНЬ. Відео загружено вчора в інстаграм”, – написав Роман Каракуць.

“На відео видно, як пара молодих людей їдуть мальовничими полями поблизу Тернополя, а в салоні везуть мисливське обладнання. Побачивши між рядками зайця, вони починають своє полювання. Ганяють за зайцями щойно засіяним полем і вкінці, підстреливши його, знімають крупним кадром та гладять перелякану тварину. Закінчується відео цинічним “стьобом” з мертвої тварини. У своєму Інстаграмі докази власної жорстокості оприлюднила молода білявка, яка, судячи з усього, була поруч із водієм під час “полювання”. Зрештою, вона позує у відео на фото із рушницею у руках поряд із вбитим зайцем. Цинізм зашкалює, – пише сайт “Реально”.

Правоохоронці розшукали мисливця-блогера, їм допомогли представники ГО “Протидія корупції та моніторинг екології “Скеля”.
Вони з’ясували, що незаконне полювання на території земельних угідь Байківецької ОТГ здійснив мешканець Тернополя, який приїхав у село до знайомих. Працівники поліції перевірили зброю, якою вбили тварину. Оскільки калібр пневматичної рушниці не перевищує 4,5 мм, вона не потребує ліцензування і може вільно зберігатися, переноситися і використовуватися.
Разом з правоохоронцями до молодика вирушили працівники екологічної інспекції. Він відповідатиме згідно статті 85 КУпАП – порушення правил полювання, що тягне за собою накладення штрафу від шести до шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і попередження або накладення штрафу на посадових осіб – від тридцяти до дев’яноста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Попередня стаття

За феєрверк на заправці молодик з Теребовлянщини заплатить штраф (Відео)

Наступна стаття

У Тернопільській прокуратурі спалах COVID-19, інфіковані вдома

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.