У лікарнях Тернополя перебуває 18 хворих на COVID-19

“Бокс” в інфекційному відділенні лікарні швидкої допомоги в Тернополі

У лікарнях Тернополя перебуває 18 хворих на COVID-19. Про це сьогодні повідомив Тернопільський міський штаб для боротьби з коронавірусом.

У Тернопільській лікарні швидкої допомоги станом на 10 годину 23 квітня – 18 хворих на COVID-19. Шестеро з них – тернополяни. Ще четверо людей у лікарні – із підозрами на коронавірус. Одна пацієнтка підключена до апарату штучної вентиляції легень. Стан решти хворих задовільний та середньої важкості.

У Тернопільській міській дитячій лікарні станом на 10 годину 23 квітня пацієнтів з підтвердженим COVID-19 та підозрами немає. 

У Тернопільській міській лікарні № 3 на обсервації перебуває 20 тернополян.

Загалом від початку епідемії коронавірусу серед тернополян зафіксовано 35 випадків інфікування. Минулої доби COVID-19 виявили і підтвердили лабораторно за допомогою ПЛР-систем у 40-річного чоловіка. Він почувається добре і перебуває на амбулаторному лікуванні вдома. Загалом 28 жителів райцентру лікуються амбулаторно. 

Одна людина одужала – це перший випадок COVID-19 у Тернополі.

Попередня стаття

У Тернопільській прокуратурі спалах COVID-19, інфіковані вдома

Наступна стаття

Залишатись вдома у поминальну неділю попросив жителів області голова Тернопільської ОДА (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.