За феєрверк на заправці молодик з Теребовлянщини заплатить штраф (Відео)

На автозаправній станції у Теребовлі 21-річний житель району 20 квітня запалив феєрверк. Компанія молодих людей спостерігала за розвагою, ще й зняли це на відео, яке виклали в інтернет. Порушника знайшли правоохоронці та притягнули до адмінвідповідальності. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції області.
Як розповів начальник Теребовлянського відділу поліції Сергій Осадця, під час моніторингу в одній із соцмереж поліцейські виявили відео, на якому невідомий запалював феєрверки на АЗС, що у райцентрі. Піротехнічні вироби молодик запускав поблизу резервуарів з пальним.
Виїхавши на місце події, правоохоронці опитали обслуговуючий персонал заправки, встановили свідків та очевидців, переглянули записи з камер відеоспостереження. Вже невдовзі встановили особу правопорушника. Ним виявився 21-річний житель району. Свого вчинку не зміг пояснити.
– Запалювання піротехнічних виробів поблизу резервуарів з легкозаймистими і горючими речовинами могло б призвести до вибуху та обернутися чималою трагедією, – каже Сергій Осадця.
Стосовно порушника правоохоронці склали протокол за статтею 195-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів.
21 квітня відео з’явилось у групі “Плітки Теребовельського краю” в соцмережі Фейсбук. “На їхню думку це було дуже весело. Щастя, що нічого не сталося…”, – написав користувач під ніком Василько Справедливий.

Феєрверк – на заправці в Теребовлі запалили молоді хлопці

Феєрверк – на заправці. Розважитись вирішили молоді хлопці з Теребовлянського району?Ввечері 20 квітня вони запалили піротехнічний виріб біля резервуарів з пальним. Ще й зняли забаву на відео, яке виклали в інтернет?Поліцейські вже знайшли винного в небезпечних веселощах?На 21-річного молодика склали адмінпротокол за статтею 195-6 КУ – порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів Деталі на mediator.te.ua#новини_Тернопіль #новини_МедіаТОР #інтернет_телебачення #Теребовля #заправка #Нацполіція

Опубліковано МедіаТОР Четвер, 23 квітня 2020 р.

 

 

Попередня стаття

Коронавірус: 28 нових інфікованих за добу на Тернопільщині, 578 – в Україні

Наступна стаття

Тернополянина покарали за цинічне полювання на зайця (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.