Два контрольно-пропускних пункти встановили на в’їздах у Кременецький район

Чотири контрольно-пропускних пункти, які 21 квітня встановили на в’їздах у місто Почаїв, припинили роботу. Натомість два таких пункти облаштували на в’їздах у Кременецький район, – повідомили у відділі комунікації поліції області.
На Кременеччині вжили додаткових заходи безпеки, щоб запобігти поширенню коронавірусної інфекції. Таке рішення ухвалила комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Кременецької РДА у неділю, 26 квітня.
“…зважаючи на критичний ріст захворюваності на COVID-19 та протидію поширенню епідемії коронавірусу, вирішили максимально посилити заходи надзвичайної ситуації”, – зазначив на сторінці у Фейсбуці заступник Кременецької РДА В’ячеслав Онишкевич.
Станом на сьогодні в Тернопільській області зафіксовано 612 випадків коронавірусу, з них 70 осіб одужали та 10 померли. Covid-19 лабораторно підтверджений у 110 жителів Кременецького району. Із 42, виявлених 26 квітня, 27 – на Кременеччині, зокрема 18 – у Почаєві.

Пости встановлено на дорозі Н-02 зі сторони Радивилівського району та на дорозі М-19 зі сторони Дубенського району Рівненської області. На них цілодобово нестимуть службу працівники поліції. Основне завдання – проведення профілактично-роз’яснювальної роботи серед учасників дорожнього руху щодо важливості дотримання всіх карантинних обмежень. Правоохоронці також перевірятимуть документи та з’ясовуватимуть причину приїзду, здійснюватимуть температурний скринінг громадянам.

Днями у соцмережах з’явилась інформація про те, що в Почаєві введуть надзвичайний стан. Як зазначив голова Тернопільської ОДА Володимир Труш, це не відповідає дійсності.

Попередня стаття

У Тернополі за день до виписки з обсервації втік чоловік

Наступна стаття

У Монастириському районі надзвичайники виявили 167 застарілих боєприпасів (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.