Тернопільський бізнесмен запрошує на онлайн зустріч з відомим ютубером

Тернопільський бізнесмен, меценат, кандидат економічних наук Тарас Демкура закликає розвиватись і запрошує на онлайн зустріч з відомим ютубером, засновником агентства SHATYRKO AGENCY Андрієм Шатирко. Пряма трансляція відбудеться сьогодні, 27 квітня, о 18.30 на YouTube- канал Taras Demkura. Говоритимуть про YouTube – як найкращий інструмент для бізнесу в період кризи.

Зазначимо, 6 квітня стартував Благодійний челендж #покивсівдома_змінюйся – двотижневі челенджі від топових спеціалістів. Основною темою є маркетинг змін: освоєння нових звичок, пошук нової професії, започаткування бізнесу.

Двічі на день, в групі “Поки Всі Вдома – Challenge – Маркетинг змін” Тарас Демкура особисто бере інтерв’ю у знаних спікерів, які допомагають учасникам розуміти  себе, свої професійні особливості, переваги, цінності, унікальні якості і намалювати дорожню карту на поточний рік з урахуванням ситуації, в якій ми сьогодні опинилися.

Попередня стаття

Місяць допомоги: волонтери Гуманітарного штабу забезпечили медиків Тернопільщини засобами захисту (Відео)

Наступна стаття

Навчальні заклади Тернополя проведуть останній дзвоник онлайн 29 травня

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.