У Монастириському районі надзвичайники виявили 167 застарілих боєприпасів (Фото)

У Тернопільській області рятувальники ліквідовують надзвичайну ситуацію: у Монастириському районі виявили застарілі боєприпаси. Про це повідомила речниця Управління ДСНС України у Тернопільській області Ірина Крупа.

Піротехніки Управління продовжують знешкоджувати застарілі боєприпаси часів Другої світової війни, що виявили ще 20 квітня поблизу с. Доброводи Монастириського району. Зокрема сьогодні, 27 квітня, сапери знищили 155 боєприпасів.

За чотири дні, 22 по 25 квітня, особовий склад групи піротехнічних робіт виявив 167 застарілих боєприпасів на цій ділянці. В основному це артилерійські снаряди різних калібрів. Під час роботи обстежили близько 1 гектара території.

Роботи з виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів продовжуються. Подія класифікована як надзвичайна ситуація техногенного характеру об’єктового рівня.

Попередня стаття

Два контрольно-пропускних пункти встановили на в’їздах у Кременецький район

Наступна стаття

Тернопільський бізнесмен Руслан Савчишин розповів, який бізнес виживе після карантину (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.