Тернополянина, який вискочив зі швидкої і тікав, доправили до психлікарні

Сьогодні, на вулиці Мазепи зі швидкої на ходу вискочив чоловік. Чоловік вистрибнув зі швидкої, впав на землю, тричі перевернувся та, підвівшись на ноги,  кинувся у бік автівок, аби зупинити їх. Чоловіка ловили і медики, і патрульні, які випадково проїжджали повз. Про це повідомив читач Юрій 20 хвилин. Він припускав, що швидка доправляла чоловіка в міськлікарню №3 на самоізоляцію.

 Речниця патрульної поліції в Тернопільській області Катерина Басалига повідомила МедіаТОР, що швидка їхала з виклику і везла до психіатричної лікарні 40-річного тернополянина.

-В цей час повз проїжджав екіпаж патрульних. Побачили, що швидка рухається з відкритими дверима, а дорогою біжить невідомий чоловік. Одразу ж його наздогнали та передали медикам, здійснивши супровід карети ШМД до лікувального закладу, – каже Катерина Басалига. 
Попередня стаття

На Тернопільщині за хабар судитимуть колишнього працівника поліції

Наступна стаття

У Збаражі обрали нового директора центральної лікарні

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.