Тернопільським підприємцям потрібно переходити в “цифру” (Наживо)

У середу 29 квітня об 11:00 стартує п’ята зустріч марафону «БрейнШторм марафон» на тему «Трансформація бізнесу. Економіка МАЙБУТНЬОГО».

Гість ефіру — Олександр Кардаков, провідний український ІТ-бізнесмен, один з найбільших інвесторів у сфері інформаційної та кібербезпеки країни, співінвестор платформи БІЗНЕС 100.

Під час ефіру спікер розповість про те, як Україні встигнути за світовими трендами і чому карантин — привід для тотальної цифровізації.

Цифрова трансформація – процес, який повинен бути одним із пріоритетів для сучасного бізнесу. Карантин змусив більшість підприємців серйозніше оцінити, наскільки його компанія просунулася у впровадженні технологій.

Зустрічі в рамках марафону модерує Володимир Чеповий, співзасновник та шеф-редактор журналу БІЗНЕС.

Зазначимо, вчора у прямому ефірі про зміни в бізнесі та економіку майбутнього розповів Ігор Ліскі. Україна може використати нинішню кризу, щоб реалізувати свій аграрний потенціал та масштабувати українську сферу ІТ та діджиталу на інші ринки, – зазначив він.

Попередня стаття

Тернопільський ляльковий театр пропонує глядачам вистави онлайн

Наступна стаття

У парку Нацвідродження облаштовують пандус. Літак демонтовувати не будуть

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.