Кава з собою і послуги стоматолога. З 5 травня у Тернополі послаблюють карантин

У Тернополі з 5 травня частково відновлюють роботу заклади громадського харчування, фінансові установи та стоматологічні кабінети. 

Згідно з рішенням Тернопільського міського оперативного штабу в місті запрацюють заклади ресторанного та громадського харчування, але з адресною доставкою. Передача замовлення та розрахунок – безконтактні.

Відзавтра можна буде купити каву з собою. Відновлюють продаж продуктів швидкого харчування, зокрема гарячих напоїв в одноразовому пакуванні. Та вживати їх на місці – заборонено.

Працюватимуть фінансові установи, та одночасно перебувати у приміщенні дозволено лише одному відвідувачу, за умов використання засобів індивідуального захисту.

Запрацюють приватні стоматологічні кабінети, клініки, та виключно для надання невідкладної допомоги. Для пацієнтів буде обов’язковий попередній запис, у кабінеті можна перебувати лише одному клієнтові. Для медиків – оприлюднити довідку про результати обстеження на коронавірус, яка буде доступна для ознайомлення.

Крім того, робота цих закладів та установ можлива за таких умов: санітарна обробка не рідше, ніж двічі на день, дотримання персоналом гігієни рук, захисту органів дихання, носіння рукавичок, масок або респіраторів, температурний скринінг працівників на початку роботи.

Також забезпечити масками або респіраторами суб’єкти господарювання мають клієнтів.

Детальніше про рішення штабу йдеться на сайті міської ради.

 

ЗАСІДАННЯ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ОПЕРАТИВНОГО ШТАБУ 4 ТРАВНЯ Разом з медиками та правоохоронцями прийматимемо рішення щодо часткового відновлення з 5 травня роботи закладів громадського харчування (за доставкою їжі) і об’єктів торгівлі продуктами швидкого харчування.

Опубліковано Сергієм Надалом Понеділок, 4 травня 2020 р.

 

Попередня стаття

У Тернополі таксі вилетіло на тротуар: водію стало погано (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині +27 випадків Covid-19, половина на Кременеччині

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.